Lägesuppdatering 2015-03-27

Fibervänner!

I veckan hade vi ett styrelsemöte där vi gick igenom läget och förberedde årsmötet som hålls den 21 april.

Vi jobbar med att kolla upp de sista, vad vi vet, fastighetsägare som vill bli fiberanslutna. Den första april skickar vi över en uppdaterad lista på våra fiberintresserade medlemmar till ByNet som kommer att uppdatera den prospektering som gjordes för 1.5 år sen.

Denna uppdatering kommer dels att skickas till Jordbruksverket/Länsstyrelsen som komplettering till vår ansökan och dels till alla områdesansvariga för synpunkter beträffande fiberdragningen. Mer instruktioner till områdesansvariga senare.

Detta innebär att ni som ännu inte har bestämt er har fram till den 31 mars att anmäla er till erbjudandet om 18100:- i anslutningsavgift. Det går att anmäla senare men till en extra administrativ kostnad.

Vid mötet med IP-Only igår kunde vi konstatera att till nästan 100% säkerhet kommer anslutningskostnaden att landa på 18100:-. vilket jag är jätteglad över att kunna informera er om.

Inför årsmötet saknar vi fortfarande någon som är villig att vara med i styrelsen. Vi är ett kompetent och glatt gäng så tveka inte att höra av er till någon i styrelsen för intresse av ett styrelseuppdrag.

Ha en trevlig helg!

Hälsar
Sven-åke
Ordf